New York

3 Formes de Publicar un Esdeveniment o Activitat.

Hi han 3 Formes de Publicar un Esdeveniment a S’Agenda. En totes 3 la teva participació és imprescindible i determinant, tria la forma que més s’ajusti a les teves necessitats.

Les dues primeres tenen en comú que són gratuïtes. La primera, més senzilla i immediata. La segona, més complerta i elaborada, requereix certa pràctica i ofereix millors resultats. La tercera és la única de pagament amb un cost total de 20 € per publicació.

A S’Agenda treballem activament perquè sigui quina sigui de les 3 Formes de Publicar un Esdeveniment a S’Agenda que trieu, tingui el màxim abast.  De forma regular treballem per mantenir de forma sostinguda la seva difusió durant tot el temps de vigència de la seva publicació a S’Agenda.

Ordenem temàticament el nostre contingut per facilitar la seva consulta i difusió. Selecciona la seva Categoria

 • Artesania
 • Ciència Salut i Benestar
 • Cultura
 • Economia
 • Esports
 • Política
 • Societat
 • Territori

La primera, més senzilla i immediata.

De les 3 Formes de Publicar un Esdeveniment a S’Agenda. Aquesta podríem dir que és la forma inicial de publicar un esdeveniment a S’Agenda, mitjançant aquest enllaç. També  podreu modificar a partir d’aquesta modalitat a les dues  següents.

El seu funcionament és molt senzill i el resultat és immediat, només cal que us dirigiu a Publica el teu Esdeveniment al menú de navegació que trobareu a la portada de S’Agenda. Trieu o seleccioneu la Categoria que millor s’ajusta a la vostra activitat o esdeveniment. A continuació introduïu els detalls de la vostra activitat o esdeveniment en aquells camps o requadres a mida que us siguin sol·licitats. Per últim i no menys important completa el Registre com a usuari, en el moment que premis “Enviar” la teva activitat o esdeveniment serà publicada a S’Agenda.

És la formula més bàsica per publicar el teu esdeveniment o activitat a S’Agenda, et permet guanyar visibilitat i el nostre equip la tractarà exactament igual que en les dues modalitats següents pel que fa a la seva difusió general a les xarxes socials de forma sistemàtica i regular dirigit a un públic potencialment afí a la vostra activitat o esdeveniment.

La segona, més complerta i elaborada.

La primera condició per habilitar aquesta opció es estar registrat a S’Agenda. Si has executat la primera opció ja ho has fet, sinó ho pots fer seguint aquest enllaç i en un termini de 24h aproximadament, sereu habilitats com autors, per tal de poder editar vosaltres mateixos les vostres publicacions.

De les 3 Formes de Publicar un Esdeveniment a S’Agenda, aquesta podríem dir que és la forma més complerta. Doncs ofereix la possibilitat de confeccionar un text més ampli i ric en contingut, millor articulat o construït. Facilitant així uns millors resultats en la seva difusió, no només a les xarxes socials, sinó  també en els resultats de cerca de buscadors genèrics com Google o Bing…

A més aquesta opció us permet no només publicitar una activitat o esdeveniment, sinó que també us permet introduir una informació més amplia i rica, com organitzadors de l’esdeveniment. Això a més de presentació perquè el públic us conegui. També pot ser interessant en el cas que l’organitzador sigui una entitat, associació per aconseguir nous associats o col·laboradors etc…

N’hi ha diferents variants que poden influir per situar millor la vostra publicació en els resultats de cerca, aquesta petita Guia Bàsica de Posicionament SEO  us ajudarà a tindre presents alguns dels aspectes per tal d’optimitzar la vostra publicació.

La tercera. Despreocupeu-vos, S’Agenda ho fa per vosaltres.

Sabem de la importància que per a vosaltres te el vostre esdeveniment. Potser esteu massa centrats en la seva organització i no podeu dedicar el temps que requereix per a la seva edició i assolir la màxima difusió.

S’Agenda editarà per vosaltres la vostra publicació.  Un cop finalitzada i publicada, restarà a la vostra disposició per tal de dur a terme les modificacions o correccions que considereu oportunes. fins que hi doneu el vostre vist i plau. Només aleshores caldrà efectuar el pagament de 20 €, mitjançant ingrés en CC o Bizum. A partir d’aquest moment el nostre equip treballarà de forma constant i regular en la seva difusió, fins a la data en que es dugui a terme l’esdeveniment. A més la nostra presència a les xarxes socials, permet acostar al públic els vostres esdeveniments i activitats tant a públic genèric com afí temàticament.

Només caldrà que ens faciliteu alguns enllaç on trobar la informació de la vostra activitat o esdeveniment. De no ser possible aquesta opció també ens la podeu fer arribar per e-mail a admin@sagenda.cat.

Informació bàsica que cal adjuntar:

 • Categoria on voleu que hi figuri
 • Títol de l’esdeveniment
 • Localització on es durà a terme
 • Localitat
 • Dates i horaris d’inici i finalització
 • Descripció de l’esdeveniment així com els seus participants
 • Vídeo, si n’hi ha
 • Material gràfic (A ser possible no només limitat al cartell de l’activitat)
 • Forma de registre i Preu (si n’hi ha)
 • Sobre l’Esdeveniment: Descripció, formes de contacte, e-mail, Telèfon. WEB, perfils socials
 • Sobre els Organitzadors : Nom o Raó Social, logotip, descripció, adreça postal, formes de contacte, e-mail, Telèfon. WEB, perfils socials

 

3 Formes de Publicar un Esdeveniment

ALGUNS PERFILS SOCIALS DE S’AGENDA

S’AGENDA : Facebook, Twitter, Instagram

S’AGENDA ARTESANIA : Facebook, Twitter

S’AGENDA CULTURA : Facebook, Twitter, Instagram

S’AGENDA ECONOMIA : Facebook, Twitter

S’AGENDA TERRITORI : Facebook , Twitter

S’AGENDA ESPORTS : Facebook, Twitter, Instagram

S’AGENDA POLÍTICA : Facebook, Twitter