New York

S’Agenda Artesania

S’Agenda Artesania és el millor canal gratuït per conèixer totes les activitats arreu del país

S'Agenda Artesania

Amb S’Agenda Artesania conèixer amb temps suficient la celebració d’ un taller, una mostra, una fira o qualsevol altra tipus activitat relacionada amb el món de l’artesania, mai ha estat tant fàcil.. Però si a banda de voler visitar-lo el que busqueu es poder participar en ell com a expositor, també us resultarà igual de fàcil. SAgenda Artesania us permet en un sol espai trobar tot allò que gira al voltant del món de l’artesania. Assistir a mercats i mostres de productes artesanals, gastronòmics, de la moda, complements… Descobrir indrets rics en l’elaboració de formatges, cervesa o embotits….. Assistir i participar de tallers per conèixer o aprofundir en les tècniques de processos artesanals aplicats a diferents camps i materials

S’Agenda Artesania és el millor canal gratuït per donar a conèixer i publicitar la vostra activitat

VOLS QUE EL TEU ESDEVENIMENT FIGURI A S’AGENDA ARTESANIA?

Tant si sou un particular, una entitat o organització, heu organitzat un esdeveniment i voleu donar-lo a conèixer… Res més fàcil, només cal anar aquí, seguir les indicacions, i veuràs publicat el teu esdeveniment. sense cost. Totes les publicacions publicades a la categoria d’Artesania a S’Agenda són sense cost.

RECLAMAR UNA PROPIETAT

També es pot donar el cas, sobre tot durant el període de llançament, que vegis publicada una activitat o esdeveniment del qual sou l’organitzador i no l’heu publicat vosaltres.

Res més fàcil, només cal que clickeu a “Reclamar la Propietat” a dita publicació. A partir d’aquest punt, podreu assumir l’autoria per acte seguit, editar o modificar vosaltres mateixos el seu contingut. O simplement eliminar-la.