AUSTRÀLIA fins al 19/12/22 a la Sala Flyhard

02/12/2022

19/12/2022

8:02 To 8:02

Carrer d'Alpens, 3, Barcelona, Espanya

https://www.salaflyhard.com/

18€ (més 0,80€ de despeses de gestió)

934 32 24 77

Event Description

AUSTRÀLIA Escrita i dirigida per Israel Solà fins al 19 de desembre a la Sala Flyhard de Barcelona

SINOPSI

L’Elena ha rebut una trucada des d’Austràlia on la seva germana Laia li pregunta si li donaria un òvul per poder tenir un fill amb el seu marit, l’Andy. Ella no ha trigat ni dos segons a contestar que sí, i ara, està a punt de creuar mig planeta per sotmetre’s al procés d’hormonacio i donació. La seva germana gran, la Mercè, s’ha entestat a acompanyar-la tant sí com no. Serà la primera vegada en molt de temps que estan les tres germanes juntes. L’Elena té molt clar que faria qualsevol cosa per la seva germana. Al cap i a la fi, són família.

Paraules de l’autor

“Quan una amiga meva va explicar en una taula entre col·legues que viatjaria a Austràlia a donar-li un òvul a la seva germana perquè pogués ser mare, de seguida va sorgir el debat: «A mi em sembla molt bé», «jo no podria fer-ho», «però com ho has de fer? Tu seràs la mare!». Ràpidament vaig veure que hi havia alguna cosa interessant en aquella situació que desafiava els nostres paràmetres sobre què vol dir ser família. En un món on el concepte família evoluciona molt ràpidament, ens hem de plantejar que vol dir exactament aquesta paraula. La família ve donada o es pot triar? La família és la sang o és el vincle? A priori pensem que tots estaríem d’acord en la resposta, però en situacions més complexes com la que planteja Austràlia de seguida notes els límits d’aquestes afirmacions.

Austràlia és un road trip que reflexiona sobre els vincles familiars a partir de la història de tres germanes que han perdut el contacte i no són conscients de la degradació de la seva relació. Tres germanes que, tot i haver tingut experiències vitals molt semblants, es  rebel·len com estranyes en l’edat adulta. Austràlia és també la història de tres dones que d’una manera o una altra s’han d’enfrontar al dilema de tenir descendència o no. Amb tot el que això comporta: les seves pors i les seves pressions, els seus desitjos i les seves frustracions”.

DURADA: 80 minuts

IDIOMA: català i anglès

FITXA TÈCNICA

AUTORIA i DIRECCIÓ

Israel Solà

REPARTIMENT

Ester Cort, Meritxell Huertas, Brian Lehane i Carme Poll

AJUDANTIA DE DIRECCIÓ

Adrià Masbernat

DISSENY D’ESCENOGRAFIA I VESTUARI

Clàudia Vila

AJUDANTIA D’ESCENOGRAFIA I VESTUARI

Lydia Cornillet

DISSENY D’IL·LUMINACIÓ

Xavi Gardés

COMPOSICIÓ MUSICAL

Guillem Rodríguez

IMATGE

Juanjo Marín

DISSENY GRÀFIC

Laia Alsina

PREMSA

Clara Cols Torras

COMUNICACIÓ

Elisenda Riera Rovira

CAP DE SALA I TÈCNIC DE FUNCIÓ

Xavi Gardés

CAP TÈCNIC GIRES

Fernando Portillo

ADMINISTRACIÓ

Josep Maria Milla i Sergio Matamala

DISTRIBUCIÓ

Elisenda Riera Rovira

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Clara Cols Torras i Sergio Matamala

UNA PRODUCCIÓ DE

Flyhard Produccions S.L.

AMB EL SUPORT DE

ICUB – Institut de Cultura de Barcelona

i ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals

AMB ELPATROCINI DE:

Llibreria Montseny

Organizers

Flyhard Produccions S.L

Carrer d'Alpens, 3, Barcelona, Espanya

info@salaflyhard.com

934 32 24 77

https://www.salaflyhard.com/

About the Organizers

La sala va néixer com un espai on es programaven les obres de la Companyia Flyhard, un espai on una obra podia estar en cartell sense data de sortida, amb un equip d’actors més o menys fix, un dramaturg i director de capçalera, etc. L’activitat de Flyhard s’ha anat transformant de companyia a productora en els darrers anys, hem volgut mantenir la implicació com a productora en totes les obres que es programen, però s’ha obert la porta a molts creadors (i els equips artístics amb què han comptat, des d’actors fins a escenògrafs) que, dins la línia marcada i reconeixible que té la Flyhard, han enriquit enormement la sala com a creadora de continguts.

 

Durant tot l’any rebem molts textos i projectes susceptibles de ser programats i/o produïts. Alguns són textos inèdits, d’altres, projectes ja engegats, amb un equip tancat. D’aquests, triem els que ens poden interessar, sigui per fer-ne produccions o per fer-ne lectures (que és la manera que tenim de conèixer autors nous i provar com respiren els seus treballs). A banda del material que rebem directament per correu electrònic, també encarreguem textos a autors que ens interessen, amb qui ja hem treballat o de qui tenim alguna referència. A banda que ens agradin els textos o projectes individualment, pensem en la temporada com un tot, busquem que tingui coherència i equilibri, amb autors de perfils diferents, temàtiques variades, però alhora coherents, etc. La nostra obssessió és mantenir la marca de la casa però sense deixar de sorprendre, primer a nosaltres mateixos i després als espectadors.

 

Més enllà del qui i el com, ens interessa el què. El nostre és un teatre d’històries, de relats, ens interessa que l’espectador es vegi immers en una història durant una hora i mitja, se’n senti partícep, que s’oblidi que està al teatre i s’emocioni, reflexioni, es diverteixi i s’interessi amb la història que li estem explicant.

L'any 2015 vam rebre el Premi de la Crítica de Barcelona com a Millor Sala de Teatre.

How to Register?

ENTRADES

Contact Information

info@salaflyhard.com

Visited 202 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Plaça de Jaume I, Vilafranca del Penedès, España

20/01/2024

19:00 To 21:30

 L’Associació Cultural La Trituradora Creativa es presenta amb un concert solidari, en benefici de la Creu Roja de Vilafranca del Penedès, amb l’objectiu de recaptar fons per… Llegeix més…

FESTES DEL C/ DE LA RIERA

Plaza Gaudí. La Vieja, Plaça Antoni Gaudi, Vic, Espanya

28/05/2022

17:00 To 23:30

FESTES DEL C/ DE LA RIERA:  28ª TROBADA DE GEGANTS (En cas de pluja, a La Central) A la trobada de gegants amb motiu de les Festes… Llegeix més…

Inscripcions per expositors

Moll de la Fusta, Barcelona, Espanya

05/01/2023 To 27/01/2023

8:00 To 23:59

Obertes les inscripcions per a sol·licitar participar com expositor a La Setmana 2023 Obertes les inscripcions per a participar com expositors a la propera edició de La… Llegeix més…