Carles Sanahuja a El Col·leccionista el 11/05

11/05/2023

11/05/2023

22:00 To 23:30

El Col·leccionista, Carrer del Torrent de les Flors, 46, Barcelona, Espanya

Event Description

Carles Sanahuja a El Col·leccionista, Presenta El Disc “Treballs Manuals” a la Sala del Barri de Gràcia de Barcelona, el 11 de Maig. Històries quotidianes transformades en cançons.

Les cançons d’autor es vesteixen d’arranjaments pop i ritmes energètics amb Carles Sanahuja a El Col·leccionista. Intervenen quatre músics, Carles Sanahuja: guitarra espanyola i veu, Jose Luis Arguis: teclats, Toni Hidalgo: baix i veus, Marc Tomàs: bateria.El Col·leccionista

Molt a prop de la Plaça Joànic, el local acull concerts de poques masses, fent així ideal la teva vetllada nocturna. Si vols prendre una copa acompanyat de música en viu, és el teu lloc! A més també compta amb una decoració molt assolida que no et decebrà. Aquest lloc és conegut per la seva espectacular cervesa amb una bona relació qualitat preu així com un ambient distès.

Freqüentat per un públic en el qual abunden els músics (l’amo inclòs), El Col·leccionista és una barreja de bar de copes i taverna tradicional amb música en directe. E l local està replet d’objectes i instruments antics que confereixen a l’atmosfera un toc d’autenticitat i personalitat.

Horaris: dimarts a dimecres de 14h a 2h i divendres i dissabtes fins a les 3h

Preu: 3€ a 8€

Metro:  L4 Joànic

Contacte: 93 219 13 80

 

el col·leccionista

 

Carles Sanahuja

Compositor, guitarrista i cantant

En Carles interpretarà, junt amb la seva banda, les cançons del seu nou EP “Treballs manuals”, juntament amb les del seu anterior àlbum “Allà darrere”.
Cada tema va precedit d’una explicació del motiu, el context i les històries que han inspirat la seva creació, generant així un clima de proximitat, calidesa i interacció amb el públic.

Carles Sanahuja

SOBRE ELL

Durant la dècada del 90 va fundar i formar part del grup de pop-rock “31 de febrer” com a compositor i guitarrista. Des de l’any 2000 fins a l’actualitat forma part del grup de pop-rock “Vinguenvà” com a compositor, guitarrista i corista. Durant els anys 2017 i 2018 va participar, juntament amb la cantautora Dulce Laia, en el projecte “Saliracel”. L’any 2020 comença un projecte en solitari com a cantautor i publica l’àlbum “Allà darrere”. Una proposta essencialment acústica amb pinzellades de música electrònica i un estil molt personal de tractar les lletres, que aborden des de problemàtiques socials fins a temes de caire introspectiu i intimista.

Organizers

Visited 175 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

respir-a

Mercat Setmanal d'Alcarràs, 25180 Alcarràs, Lleida, Espanya

04/06/2022

L’Ajuntament d’Alcarràs organitza, per aquest 4 de juny, la primera edició del ‘Respir-a Music Fest’ RESPIR-A Music Fest. Un festival musical que es presenta com a alternativa… Llegeix més…

Una nit de QUEEN

Auditori de Cornellà, Carrer Albert Einstein, 51, Cornellà de Llobregat, Espanya

23/09/2023

20:00 To 22:00

Una nit de QUEEN, el 23 de Setembre, a l’Auditori de Cornellà. 2 hores de concert-espectacle en viu, marcat per un repertori que rememora així tots els grans… Llegeix més…

Concurs per triar la cançó

Carrer de Riego, 2, Barcelona, Espanya

24/11/2022 To 19/12/2022

0:00 To 17:00

La Volta Ciclista a Catalunya i iCat obren el concurs per triar la cançó oficial de 2023 La crida està oberta a bandes i solistes de l’escena musical… Llegeix més…