PER LA INDEPENDÈNCIA, VIA FORA!

11/09/2023

11/09/2023

17:14 To 20:00

Plaza de España, Barcelona, Espanya

Event Description

PER LA INDEPENDÈNCIA, VIA FORA!

Ens han intentat vèncer i desmobilitzar. Aquest 11 de Setembre farem saber que aquí no s’ha acabat res i que l’independentisme continua més viu que mai.

 

Després del fracàs del diàleg amb Espanya, cal que la ciutadania prengui les regnes i torni a la confrontació i a l’embat. Volem deixar clar a Europa que aquí no s’ha acabat res: volem la independència que ja vam votar el Primer d’Octubre.

Reclamem més responsabilitat política a la UE en tractar el conflicte català, i també denunciem l’immobilisme dels partits independentistes, amb una taula de diàleg que no ha tingut cap utilitat. És el moment de passar de les paraules buides a l’acció i a la confrontació.

L’11 de setembre marca l’inici d’un nou procés cap a la independència de Catalunya, liderat pel poder civil a través dels carrers, les institucions i tots els àmbits del país, i sustentat per uns valors fonamentals com la llibertat, la protecció i promoció de la llengua i cultura catalanes, la millora de la qualitat de vida, o la sobirania econòmica i gestió de recursos.

Per assolir l’objectiu independentista, és crucial unir-nos com a poble català, deixar de costat les diferències i treballar junts cap a l’objectiu comú. Aquesta unió l’hem exemplificat any rere any, i aquest cop no serà menys: amb una marea de samarretes blaves amb el lema “Via fora”, exigirem que aquest sigui el final de l’autonomisme i l’inici de l’embat definitiu cap a la independència.

Organizers

Visited 135 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

2a ÀGORA BCNès Nord

Societat Coral La Badalonense, Carrer Sant Anastasi, 14, Badalona, Espanya

29/04/2023

17:30 To 20:30

Fa aproximadament un any, vam celebrar la primera Àgora, organitzada pel Consell local de Badalona i Santa Coloma. El proper 29 d’abril celebrarem un acte que estem… Llegeix més…

Conferència debat “Sobiranisme: el valencianisme útil”

Octubre Centre de Cultura Contemporània, Carrer de Sant Ferran, 12, 46001 València, Espanya

20/01/2023

18:00 To 21:00

Conferència debat “Sobiranisme, el valencianisme útil” amb Josep Barberà i Gabriel Rufián. Divendres 20 de gener a les 18h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12,… Llegeix més…

19-G

Pl. de Carles Buïgas, Barcelona, Espanya

19/01/2023

La concentració serà el 19 de gener a les 9.00 i tindrà com a lema “Aquí no s’ha acabat res! Independència. Països Catalans. Prou repressió” Òmnium Cultural,… Llegeix més…