L’IL·LUSIONISTA Peyu : 11/02/23 al Teatre de Bescanó -Gironès-

11/02/2023

11/02/2023

22:08 To 22:08

Teatre de Bescanó, Carrer Major, Bescanó, Espanya

http://www.teatrebescano.cat/

16€

972 44 00 05

Event Description

El Teatre de Bescanó acull el proper dissabte 11 de febrer, l’espectacle d’En Peyu, L’IL·LUSIONISTA

Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L’IL·LUSIONISTA  interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre. En aquesta ocasió la il·lusió d’en Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l’escapisme, els conills que surten del barret… esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre.

Despreocupeu-vos d’intentar trobar explicacions lògiques de tot el que passa sobre l’escenari, a vegades hi ha coses que simplement no tenen explicació, i sovint són les més divertides. Riure pel simple fet de riure, amb el mateix objectiu irrellevant que un mag endevina la carta a un espectador. Sense fils, sense imants i sense trucs, des de la distància, en Peyu pot fer una cosa tan màgica com canviar-vos el rostre.
En una societat cada vegada més pragmàtica on sembla que la paciència ja no es contempla com una opció i només es valoren immediatesa i resultats, en Peyu ens convida, a través del teatre, a anar a l’essència més primitiva de la vida: deixar-se il·lusionar.

FITXA ARTÍSTICA

JOAN ROURA

De fet la seva trajectòria com a actor comença lʼany1993 amb Sèmola Teatre, companyia amb la qual segueix treballant fins a l’any 2000. També en el camp de la direcció destaquen els seus treballs com a ajudant de direcció dʼAlbert Boadella a la companyia Els Joglars del 2003 al 2006 on també hi participa com  a actor. A més és membre fundador de la companyia Corcia Teatre on des de l’any 2001 hi ha dirigit diversos espectacles. També s’ha ocupat de la direcció dels dos darrers espectacles d’en Peyu : El gallardo español (2019), i Time (2015) i Planeta i Neptú (2012). Per altra banda actualment és el director del premi BBVA de Teatre càrrec que ostenta des del 2003. L’any 2018 participa com a guionista al programa Natura Sàvia de TV3.

Idea original i interpretació PEYU
Veu Àngela ÀNGELA COMA
Veu Rabbit TOBY HARPER
Direcció JOAN ROURA
Ajudant de direcció ALBERT SAYÓS
Guió PEYU, ALBERT SAYÓS, JOAN ROURA
Disseny de llum DANITORT
Espai sonor ORIOL BAULENAS
Coordinació tècnica LOGÍSTICA DE GUERRILLA
Assessorament màgia SANYES
Mecanismes escènics AGUSTÍ ROVIRA
Construcció escenografia JORDI SANYES
Disseny cartell VECTORWHO
Fotografia cartell JORDI GALDERIC
Veu en off XAVIER SERRANO
Gravació Piano NEUS ROSSELL
Producció XÈNIA VILÀ

Organizers

Teatre Bescanó

Carrer Major, 27 Bescanó

teatre@bescano.cat

972 44 00 05

http://www.teatrebescano.cat/

About the Organizers

El projecte Amics d'El Teatre neix amb la intenció d'integrar l'espectador en el desenvolupament artístic i cultural, fer-lo partícep i propiciar la seva fidelitat. Ser Amic d'El Teatre té molts avantatges: possibilitat de tenir entrades a preu reduït, disposar d'entrades gratuïtes en algun assaig general, rebre puntualment al correu electrònic les novetats de la programació, gaudir de promocions especials, encarregar reserves d’entrades, etc.

Fer-se soci dels Amics d'El Teatre no té cap cost.

Podeu registrar-vos com a "Amics del Teatre" a través d'aquest formulari i quan hàgiu fet la petició, ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos el funcionament de la targeta i la manera que la podeu recollir. El carnet es podrà utilitzar una setmana després d'haver fer la sol·licitud.

Si vols més informació sobre Amics d'El Teatre pots demanar-la a: teatre@bescano.cat o al telèfon de l'Ajuntament de Bescanó 972 44 00 05.

How to Register?

 AMICS DEL TEATRE

16 €

 ANTICIPADA

18 €

 TAQUILLA

20 €

ENTRADES

Contact Information

teatre@bescano.cat

Visited 351 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Escola de Castells

Cal Figarot - Castellers de Vilafranca, Carrer del General Prim, 11, 08720 Vilafranca del Penedès, Espanya

17/02/2023 To 10/03/2023

20:00 To 21:00

Els Castellers de Vilafranca començaran l’activitat castellera a Cal Figarot amb l’Escola de Castells. Serà cada divendres, del 17 de febrer al 10 de març Un any… Llegeix més…

Sí a Tot

Carretera de Barcelona, 2, Castellterçol, Espanya

08/04/2023

12:30 To 14:00

Confinaps presenta el seu nou àlbum “Sí a tot”, al Vermut Musical de l’Hotel-Restaurant La Violeta, de Castellterçol, el proper 8 d’ Abril Sí A Tot és… Llegeix més…

Aina Tramullas a Es Nou Bar

Carrer Nou, 1, 07701 Maó, Illes Balears, Espanya

02/04/2023

Aina Tramullas a Es Nou Bar de Maó, dins el Festival Barnasants, arreu dels territoris. Per poder-te cantar, Diumenge 2 de d’abril · 19h El debut de la… Llegeix més…