Mar I Murtra 2023 el proper 15/01

15/01/2023

15/01/2023

8:00 To 12:00

Blanes, Blanes, Espanya

http://www.fondistesblanes.cat/CURSA-MAR-i-MURTRA/INFO/

620207604

Event Description

Cursa Mar i Murtra un clàssic del calendari de curses de Catalunya. El proper 15 de Gener, a Blanes

La Cursa Mar i Murtra és la insígnia del nostre grup Fondistes Blanes. És la principal activitat de totes les que organitzem i és de la que ens sentim més orgullosos. Ben bé un clàssic del calendari de curses de Catalunya.

En efecte, des dels primers moments, quan això de córrer era una ‘rara avis’ i els nostres fondistes pioners insistien any rere any en proposar fer quilòmetres als reticents veïns de Blanes i rodalies. També fins a aquests darrers anys en què el running és tan massiu i la cursa s’ha consolidat arreu, Així fins a l’extrem d’haver de limitar les inscripcions per poder garantir una organització com cal. També l’esperit ha estat sempre el mateix: ajuntar persones al voltant d’una experiència tan gratificant com és el córrer de fons per la natura.

Des de sempre, la nostra cursa ha estat de 20 quilòmetres. També pensem que aquesta distància tan rodona la fa especial i diferent i perpetua la seva essència original.

Posteriorment inaugurem la mitja Mar i Murtra, un recorregut de 10km, més assequible, per tal de que tothom càpiga en aquesta diada atlètica i amb els nous temps la Trail Marimurtra.
Així quan els primers Fondistes Blanes van començar a organitzar la cursa, aprofitant que el recorregut abraçava la mar i la muntanya. També els va semblar una bona idea posar-li el nom de MariMurtra. Per la blavor del mar i la verdor dels boscos de bona part del trajecte . Aquest nom, que no inventat, ja és prou conegut en ambients botànics i de reconeguts jardins, gràcies al Jardí Botànic. MARiMURTRA, un lloc obligat per visitar per qui ve a la població.
Del Mar, què us hem d’explicar que no sapigueu? Potser, tan sols, que si teniu un moment, veniu a experimentar la perfecta sintonia del mar i de la murtra. Tot participant a les nostres curses.

 

Cursa Mar i Murtra

REGLAMENT

MÉS INFORMACIÓ

Organizers

Grup Fondistes Blanes

Mas Massonet 10 àt.1a 17300 Blanes

fondistes@blanes.cat

620207604

http://www.fondistesblanes.cat/

About the Organizers

Fondistes Blanes

   El grup Fondistes Blanes (GFB) va ser fundat l'any 1988, per un grup d'amics i corredors de Blanes amb interessos comuns (córrer, córrer i córrer) que van decidir donar un suport organitzatiu a les seves aficions, 25 anys d'història, doncs ja hem celebrat el XXVè aniversari, ens constitueixen com un club amb solera i renom. Un grup ple de vivències, on preval el bon ambient i una bona amistat entre els seus membres. D'ençà la seva constitució, el GFB no ha deixat mai de créixer i actualment passa per un dels seus millors moments. 

   La nostra finalitat és gaudir d’aquest esport amb els nostres amics, familiars i amb tothom que vulgui unir-se al nostre Grup, sigui de procedència, nivell o edat que sigui. Ja veieu que no estem mai de vacances i es que el córrer no es només ficar-se unes vambes. Es una filosofia de vida que ens omple com a persones i que t'atrapa per sempre. Tanmateix, som una entitat activa i entusiasta que també s'involucra i treballa pel teixit social de la nostra vila. En aquest sentit  col·laborem des de fa anys amb l'Ajuntament de Blanes i altres entitats socials (com les Ampes escolars) en diferents activitats de caire lúdic i esportiu amb la finalitat d’implicar la ciutadania i els amants del nostre esport. La nostra activitat no acaba aquí, com ja sabeu la vila de Blanes està catalogada com a poble lliure de gluten dintre d'altres campanyes d'intoleràncies alimentàries, a la que el nostre grup dona suport en les nostres curses. Des de fa uns anys aportem aliments sense gluten en les arribades a meta. Un acte que ens omple com a grup. 

   Actualment apostem per l'esport de base organitzant totalment el Cross Escolar Vila de Blanes que promou els valors de l'esport entre el jovent de la nostra població.

How to Register?

Contact Information

fondistes@blanes.cat

Visited 328 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

XI TER BIKE EXPERIENCE

Setcases, Espanya

10/06/2023

6:00 To 22:00

La XI Ter Bike Experience no és una prova competitiva sinó una experiència  esportiva. Tant de superació personal com de companyerisme, coneixences i relació amb altres esportistes. Es… Llegeix més…

GIRONA MTB SINGLETRACK

Girona, Espanya

31/03/2023 To 02/04/2023

10:00 To 14:00

GIRONA MTB SINGLETRACK: BENVINGUTS AL PARADÍS SINGLETRACK, BENVINGUTS A GIRONA  La Girona MTB Singletrack és la festa de la bicicleta de muntanya a la ciutat. Un esdeveniment… Llegeix més…

Categoria Mixta per Parelles

Ajuntament de Vilassar de Dalt, Plaça de la República, Vilassar de Dalt, Espanya

16/04/2023

Vilatrail’23, la 9ª edició es celebrarà el proper 16 d’Abril del 2023 a Vilassar de Dalt. NOVETAT: Categoria Mixta per Parelles ​Obertes les inscripcions a “VILATRAIL’23”.  Una…