29 d'octubre de 2023

29 d'octubre de 2023

19:00 A 20:30

Des de 12 €

Auditori de Cornellà, Carrer Albert Einstein, 51, Cornellà de Llobregat, Espanya

Descripció de l'esdeveniment

Dirigida por Paco Mir, un dels tres integrants del mític Tricicle. arriba a L’Auditori aquesta versió de la clàssica comèdia de Lope de Vega.

Aquesta funció entra en el gènere del “teatre dins del teatre”, ja que en ella es representa El perro del hortelano. I, així al mateix temps, es desenvolupa una sàtira amable sobre el món de les companyies en gira.

Una funció que no perd la comicitat de l’original i que explica amb tota claredat els embolics de Diana i Teodoro gràcies a la trama secundària, representada per només 4 actors que interpreten fins a 12 personatges de forma magistral. El perro del hortelano. No te la perdis!

La nova i hilarant versió de Paco Mir sobre el text de Lope de Vega ‘El perro del hortelano’, presentada per primera vegada al Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro, constitueix tot un exercici teatral en què les trames se superposen i retro alimenten entre si durant cadascun dels segons que formen aquesta representació.

Mir aconsegueix posar en escena l’obra original que té l’embolic amorós d’anades i vingudes de la comtessa Diana de Belflor i el seu secretari Teodoro com a protagonista, sobre una trama nova que presenta dos tècnics d’una companyia teatral que es veuen sols davant de la tasca de representar aquest clàssic. Sense escenografia ni vestuari i acompanyats per dues actrius que acaben de conèixer.

Per tant, aquesta representació obrirà dos fronts importantíssims del món de la nostra cultura. D’una banda, recrearà aquells llocs, salons, jardins i esglésies que esbossen un record del que fou el Segle d’Altre. D’altra banda, les dificultats amb què es troben avui dia les companyies itinerants per sortir del pas davant de les possibles adversitats que es presenten.

Això sí, l’humor, el ritme i la imaginació no faltaran en aquesta nova versió d’El perro del hortelano’.

Fitxa artística
Autor: Lope de Vega Carpio
Recreació i Direcció: Paco Mir i Maluquer
Intèrprets: Amparo Marín, Manuel Monteagudo, Paqui Montoya i Moncho Sánchez-Diezma

Durada aproximada: 90 minuts
Edat recomanada: tots els públics

Vídeo
How to Register?

Afegeix una ressenya

La teva puntuació per a aquesta llista: