Valsos i danses – Concert de Nadal

17/12/2023

17/12/2023

18:00 To 20:00

Auditori de Cornellà, Carrer Albert Einstein, 51, Cornellà de Llobregat, Espanya

Des de 12 €

Event Description

L’Auditori de Cornellà presenta una nova edició del concert Valsos i Danses amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC).

Un concert que ja és tradició en el nostre teatre quan arriben les festes nadalenques per gaudir així dels famosos valsos i polques de la família Strauss.

Pensat per gaudir també en família i sempre endolcit amb la complicitat i bon humor dels músics de l´orquestra, una vegada més del concert Valsos i Danses. L’Auditori de Cornellà serà testimoni d’aquesta nova visita de l’OSSC que, a banda de tocar les peces esperades per tots nosaltres, sempre amplien el seu repertori enriquint-lo i així sorprenent-nos.

Així amb alguna nova peça, actuació o instrument, els músics sempre aconsegueixen que el concert sigui diferent any rere any. No us perdeu aquesta nova edició!

Un atractiu programa que combina la música clàssica així com la tradició popular per celebrar les festes nadalenques.
Us presentem el concert de Valsos i Danses, un concert també per a tota la família que ha esdevingut tradicional de les festes nadalenques. Aquest any l’orquestra presenta un programa dedicat a obres de la família Strauss. Els que també protagonitzen des de l’any 1941 el Concert de Cap d’Any al Musicverein de Viena, l’esdeveniment televisiu musical més seguit arreu del món. Aquesta barreja tan elegant de música popular amb música simfònica triomfà al segle XIX la capital austríaca i, també dels salons de ball, poc a poc va passant a les sals de concert.
Al final del concert una tast de la nostra música, de la música catalana més arraigada a la tradició popular. Als bisos tampoc no hi faltarà el Danubi blau ni la Marxa Radetzky.

Programa

Primera Part

Coppelia Suite…………………………………………………L. Delibes
Barcarola dels Contes d’Hoffman………………………C.Offenbach
Gayaneh Suite…………………………………………………A. Khatxaturian

————— Intermedi ———————-

Segona Part

Matí,Tarda i Nit a Viena obertura…………………….F.Suppe
Veus de primavera vals…………………………………..J. Strauss
Polka de cacera……………………………………………..J. Strauss
Marxa egipcia……………………………………………….J. Strauss
Vals de l’emperador………………………………………..J. Strauss
El Danubi blau (com a bis)
Nadales Catalanes de Brotons
Marxa Radezky

 

Orquestra Simfònica Sant Cugat

Salvador Brotons, director

Organizers

How to Register?

ENTRADES

Visited 218 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Spiralis

Avinguda de Sant Jordi, Reus, Tarragona, Espanya

14/05/2023

Arriba la 27ª edició del Trapezi amb una nova direcció artística codirigida per Cristina Cazorla i Alba Sarraute i es farà del 10 al 14 de maig…

Ctra. de Santa Coloma, 115, Girona, Espanya

30/10/2023 To 21/12/2023

0:00 To 23:59

Convocatòria Oberta per a participar en el Festival Z 2024 que es durà a terme durant els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol del 2024…

respir-a

Mercat Setmanal d'Alcarràs, 25180 Alcarràs, Lleida, Espanya

04/06/2022

L’Ajuntament d’Alcarràs organitza, per aquest 4 de juny, la primera edició del ‘Respir-a Music Fest’ RESPIR-A Music Fest. Un festival musical que es presenta com a alternativa… Llegeix més…