Monitors i instructors d’excursionisme : proves d’accés

6 de desembre de 2022

10 de gener de 2023

17:22 A 17:22

La Nou de Berguedà, Espanya

https://www.feec.cat/fem-muntanya/formacio/tipus-formacio/formacio-federativa/

934 120 777

Event Descripció

Convocades les proves d’accés per a monitors i instructors d’excursionisme

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoquen. Les Proves d’accés per a Monitors i Instructors d’Excursionisme pel dia 14 de gener a la Nou de Berguedà. En el cas que les condicions del terreny no permetés fer-les a la Nou de Berguedà, es farien a Montserrat.

Les proves per a Monitors d’Excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb llicència federativa. I que per tant ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 mesos posteriors). Com a resultat, es persones que estiguin interessades en obtenir el títol podran presentar-se a aquestes proves i, un cop superades. I per tant realitzar el curs en els propers dos anys o dues convocatòries.

Finalment, totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini és el 10 de gener.

Les taxes d’inscripció a les proves són:

  • Aspirants a monitors d’excursionisme: 30 euros
  • Aspirants a instructors d’especialitat: 50 euros

Les proves només es realitzaran amb un mínim de 15 inscrits en el cas dels monitors. I un mínim de 5 inscrits en els casos dels instructors de cada especialitat. És requisit indispensable disposar, així doncs, de la llicència federativa de l’any en curs i adient a l’especialitat i tenir més de 18 anys.

Les proves d’accés són el primer pas de la formació federativa, que té com a objectiu formar les persones, Que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia federació.

En el cas, que els i les alumnes que s’inscriguin a les proves per recuperar alguna de les parts, ho hauran de fer a través del correu electrònic area.formació@feec.cat .

 

Monogràfic De Vies Ferrades Comarca Maresme (Argentona) El 6 I 7 De Juny 2020

Curs Iniciació A L´Escalada, Nivell 1, Del 2/6/2020 Al 14/6/2020

Copa Catalana De Curses D’Ultraresistència 6ª Edició 2017

El Ral·li D’escalada De Terradets Del 16, 17 I 18 De Setembre 2016 -Noguera/Pallars Jussà- Obre Les Inscripcions

Organitzadors

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Rambla 41, pral. 08002 Barcelona

feec@feec.cat

934 120 777

https://www.feec.cat/

About the Organizers

QUÈ ÉS LA FEEC

Al servei de la muntanya des del 1920

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada (FCAE), té els seus orígens el 1920, i és l’òrgan que agrupa els clubs i entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l’excursionisme, l’alpinisme i als seus aspectes culturals.

La FEEC ostenta la representació de l’excursionisme català davant de qualsevol organisme públic o privat.

 

ÒRGANS TÈCNICS

Els òrgans tècnics de la FEEC es dediquen a àrees específiques en coordinació amb les entitats excursionistes, segons les demandes i necessitats d’aquestes: calendari de competicions, reglaments, jornades, preparació d’equips de competició, entre d’altres …......

How to Register?

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini és el 10 de gener.

Contact Information

area.formació@feec.cat

Visitat 450 vegades, 1 Visita avui

Afegeix una ressenya

La teva puntuació per a aquesta llista:

Esdeveniment relacionat

Capafonts, Espanya

21 de May de 2022

638 065 248

El proper dissabte 21 de maig a les 10 h fem una Jornada de neteja al riu Brugent amb voluntariat a Capafonts. Vine i contribueix a la…

Estany de Banyoles, Espanya

17 de November de 2022 A 18 de November de 2022

972 57 44 67 (Museu Darder)

Limnos organiza enguany la quinzena edició del cens amb la intenció de seguir recopilant informació de la presència de la Llúdriga a l’Estany de Banyoles. Llúdriga a… Llegeix més…

Carrer de Jacint Verdaguer, 31, 08500 Vic, Barcelona, Espanya

27 de April de 2022

934 58 78 93

Queda poc més d’una setmana perquè comenci el període de cens del #projecteorenetes Si teniu curiositat per conèixer el projecte o hi voleu participar, us convidem a… Llegeix més…