Monitors i instructors d’excursionisme : proves d’accés

06/12/2022

10/01/2023

7:13 To 7:13

La Nou de Berguedà, Espanya

https://www.feec.cat/fem-muntanya/formacio/tipus-formacio/formacio-federativa/

934 120 777

Event Description

Convocades les proves d’accés per a monitors i instructors d’excursionisme

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoquen. Les Proves d’accés per a Monitors i Instructors d’Excursionisme pel dia 14 de gener a la Nou de Berguedà. En el cas que les condicions del terreny no permetés fer-les a la Nou de Berguedà, es farien a Montserrat.

Les proves per a Monitors d’Excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb llicència federativa. I que per tant ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 mesos posteriors). Com a resultat, es persones que estiguin interessades en obtenir el títol podran presentar-se a aquestes proves i, un cop superades. I per tant realitzar el curs en els propers dos anys o dues convocatòries.

Finalment, totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini és el 10 de gener.

Les taxes d’inscripció a les proves són:

  • Aspirants a monitors d’excursionisme: 30 euros
  • Aspirants a instructors d’especialitat: 50 euros

Les proves només es realitzaran amb un mínim de 15 inscrits en el cas dels monitors. I un mínim de 5 inscrits en els casos dels instructors de cada especialitat. És requisit indispensable disposar, així doncs, de la llicència federativa de l’any en curs i adient a l’especialitat i tenir més de 18 anys.

Les proves d’accés són el primer pas de la formació federativa, que té com a objectiu formar les persones, Que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia federació.

En el cas, que els i les alumnes que s’inscriguin a les proves per recuperar alguna de les parts, ho hauran de fer a través del correu electrònic area.formació@feec.cat .

 

Monogràfic De Vies Ferrades Comarca Maresme (Argentona) El 6 I 7 De Juny 2020

Curs Iniciació A L´Escalada, Nivell 1, Del 2/6/2020 Al 14/6/2020

Copa Catalana De Curses D’Ultraresistència 6ª Edició 2017

El Ral·li D’escalada De Terradets Del 16, 17 I 18 De Setembre 2016 -Noguera/Pallars Jussà- Obre Les Inscripcions

Organizers

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Rambla 41, pral. 08002 Barcelona

feec@feec.cat

934 120 777

https://www.feec.cat/

About the Organizers

QUÈ ÉS LA FEEC

Al servei de la muntanya des del 1920

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada (FCAE), té els seus orígens el 1920, i és l’òrgan que agrupa els clubs i entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l’excursionisme, l’alpinisme i als seus aspectes culturals.

La FEEC ostenta la representació de l’excursionisme català davant de qualsevol organisme públic o privat.

 

ÒRGANS TÈCNICS

Els òrgans tècnics de la FEEC es dediquen a àrees específiques en coordinació amb les entitats excursionistes, segons les demandes i necessitats d’aquestes: calendari de competicions, reglaments, jornades, preparació d’equips de competició, entre d’altres …......

How to Register?

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini és el 10 de gener.

Contact Information

area.formació@feec.cat

Visited 451 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Jornada de neteja al riu Brugent

Capafonts, Espanya

21/05/2022

El proper dissabte 21 de maig a les 10 h fem una Jornada de neteja al riu Brugent amb voluntariat a Capafonts. Vine i contribueix a la…

L’HORT D’ESTIU

Jardí Botànic de Sóller, Ma-10, Port de Sóller, Espanya

18/02/2023

10:00 To 14:00

L’HORT D’ESTIU: Taller per a l’autosuficiència, el proper 18/02/23 a Sóller de 10:00 a 14:00 h. JARDÍ BOTÀNIC DE SÓLLER es va iniciar l’any 1985 i va… Llegeix més…

Excursió amb Raquetes de Neu

Pla de Vaques, Raval Saupeu Pistes-vallde Boi, Espanya

25/02/2023

11:00 To 14:00

Excursió amb Raquetes de neu i Telecadira: Ruta guiada de mig dia amb Roger Gras. Guia del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Si et… Llegeix més…