Fengshui : Xerrada amb Paola Segovia el 16 de Juny

16/06/2023

16/06/2023

18:00 To 19:00

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

Event Description

Vine a conèixer aquesta filosofia Xina amb què podràs harmonitzar la teva llar i millorar la teva Vida

Xerrada amb Paola Segovia el proper Divendres 16 de Juny a les 18:00 h. a KUSHALA, Masquefa

Segons els antics xinesos, la posició i l’orientació en l’espai són prioritaris i de màxima importància. Així la ubicació de la nostra residència, lloc de treball i els objectes i possessions amb què ens envoltem, poden afectar la nostra actitud. El fengshui ens ensenya que aquestes influències conformen el comportament i la perspectiva d’una persona cap al positiu o el negatiu, el favorable i el desfavorable, l’harmoniós o el perjudicial.

Fengshui significa “vent i aigua” i simbolitza el vent ascendint cap al cim d’una muntanya al mateix temps que l’aigua. Tots dos units, orienten les actituds i els actes d’una persona cap a l’èxit. Els orígens del fengshui es troben en l’astronomia antiga, el coneixement geogràfic i la saviesa popular xinesa.

Objectius

El fengshui cerca harmonitzar l’energia de les cases o llocs de treball, edificis, habitacions en concret, etc. basat en la saviesa xinesa. Es diu que el fengshui permet conèixer la manera perfecte d’on posar els mobles. Estudia la relació entre els humans i la naturalesa, aprofitant les energies que flueixen i que puguin influir en el nostre benestar. En conclusió, el que cerca és l’orientació, la decoració i el disseny dels llocs on passem més temps de la nostra vida.

Teoria del fengshui

La teoria del fengshui és cosmològica, es basa en conceptes abstractes taoistes de l’home i l’univers. Els xinesos antics creien que el txi (en xinès: 气 qi “força vital”) entrava i sortia amb suavitat de totes les coses vives i no vives i que el seu resultat eren esdeveniments bons i positius. Aquesta teoria és el nucli del fengshui, del qual sorgeixen molts mites i històries populars.

L’esquema de pensament cosmològic abstracte es va barrejar després amb les creences populars, quan els antics xinesos van pretendre explicar tant les forces visibles com les invisibles de la terra i la influència complexa i misteriosa d’aquestes forces sobre el comportament humà.

Enfrontar-se als esdeveniments impredictibles de la vida no era l’objectiu principal que cercaven, el que més els va atreure va ser la recerca espiritual que servia per consolar-se en temps de tragèdia i penúries.

Organizers

How to Register?

649465334

ricard@kushalaayurveda.es

@kushalaayurveda

Visited 201 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

curs de reiki

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

19/08/2023

9:30 To 19:00

Curs de Reiki 1  a Masquefa. El 19 d’Agost de 09.30 a 19:00 h. Aprèn aquesta eina energètica de sanció i evolució espiritual. De la mà de… Llegeix més…

Consultes

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

17/10/2023 To 19/10/2023

9:30 To 20:30

Reserva cita individual per una consulta amb Cecilia Pedemonte (@le_toille_). Una oportunitat única durant la seva visita a Barcelona en el nostre centre de Masquefa (@kushalaayurveda) Si… Llegeix més…

LA DESCONSTRUCCIÓ DEL DESTÍ INCONSCIENT

Avinguda Línia, 4, Masquefa, Espanya

04/11/2023 To 05/11/2023

9:30 To 19:00

La desconstrucció del destí inconscient: Amb Cecilia Pedemonte. Aprofita aquest esdeveniment únic que hem preparat els propers 4i 5 de Novembre a Kushala (@kushalaayurveda). El Taller es… Llegeix més…