TRAVESSA DE MONTSANT EL 25 i 26 DE NOVEMBRE

25/11/2023

26/11/2023

8:00 To 20:00

Parc Natural De La Serra De Montsant, Carrer de la Bassa, La Morera de Montsant, Espanya

https://parcsnaturals.gencat.cat/ca/detalls/Activitat_Agenda/20231125_Caminairons-Travessa

Preus A consultar

675 989 909

Event Description

Travessa de Montsant. Nova proposta senderista per gaudir de la tardor!

Us proposem una ruta de dos dies, amb nit al @albarcarefugimontsant per tal de recórrer tota la serra de Montsant en dues etapes.

La primera etapa, d’aquesta travessa de Montsant partirà de Cabacés, per enfilar-nos a la Serra Major i recórrer la carena tot coronant els seus cims principals.

La segona, pel camí dels cartoixans, resseguint les grans parets de conglomerat fer la cara sud de Montsant per camins senzills i plens d’història que ens acostaran a la Cartoixa d’Escaladei.

I si no tens temps o no et sents capaç de fer els dos dies de travessa, t’oferim l’opció de fer una sola de les etapes!

Ruta inclosa al calendari d’activitats del @montsantparc 

TRAVESSA DE MONTSANT

Ruta inclosa al calendari d’activitats del @montsantparc

🗓️ 25 i 26 de novembre
🕖 8:00
📌 Cabacés/Albarca
⏳8-9 hores cada dia
👥 Grup mínim 4 persones
💲85€ amb només pernocta, 105€ amb mitja pensió. Consulteu altres opcions.
🏡 Nit al Refugi Montsant d’Albarca

Demana més informació per missatge directe, mail o WhatsApp!

Organizers

Refugi Montsant d’Albarca - Caminairons

caminairons@gmail.com

675 989 909

About the Organizers

CAMINAIRONS

GUIATGE DE MUNTANYA | REFUGI DEL MONTSANT |
| TERRENY CAMÍ DE LLOPS |
ARCADI CORNADÓ ROYO

Els Minairons són uns éssers diminuts, propis de la mitologia pirinenca, capaços de fer qualsevol feina que se'ls encomani. Diu la llegenda que la gent els duia en un canut en grans quantitats, i quan s'obria el pot se'ls havia de donar alguna tasca a fer, ja que, en cas contrari, les ànsies de treballar els duien a acabar amb la vida del seu amo. És per això que quan algú obria el canut sense voler, els encarregava recollir i amuntegar totes les pedres dels contorns, originant així les tarteres o els marges de pedra seca.

Emulant als Minairons, però sent totalment inofensius, neix el projecte CaMinaironsamb la voluntat d'ajudar la gent a endinsar-se a la muntanya i al senderisme, conèixer nous racons del nostre país, recórrer camins amb la companyia d'un guia de muntanya que us enriquirà l'experiència amb explicacions i coneixements sobre l'entorn, la fauna, la flora, la geologia...

 
 
 
 

I aquest "minairó" que us acompanyarà soc jo, Arcadi Cornadó Royo, guia de mitja muntanya, amb més de 15 anys d'experiència organitzant rutes, campaments i altres activitats en l'àmbit particular i voluntari, i ara també de manera professional. Mestre d'educació física de formació, director i monitor de lleure, casteller, aficionat a gairebé tots els esports que es puguin fer a la muntanya, us acompanyaré durant les vostres rutes sempre amb alegria i bon humor, explicant llegendes i històries, ajudant-vos a conèixer plantes i arbres que trobeu pel camí, descobrir rastres d'animals o interpretar la formació de les muntanyes a través de les roques i la geologia. I sempre amb una mirada posada en l'educació ambiental i el respecte per la natura i les persones.

 
 
 
 

Com els Minairons, us ajudaré en tot el que pugui a l'hora de preparar les activitats, superar passos que us puguin ser desafiants, assolir cims i objectius que us hàgiu marcat, i aprendre a conèixer i estimar més el territori que trepitgem. Tot plegat a través d'un calendari de rutes guiades nocturnes, seminocturnes amb posta de sol, de migdia amb tast de vins o bé per camins poc coneguts, sovint amb el Refugi Montsant d'Albarca com a epicentre, i també amb l'opció de demanar les vostres activitats "a la carta", demanant que us acompanyi a fer un cim o itinerari determinats. I, ben aviat, us podré oferir també vies ferrades i barrancs!

How to Register?

TRAVESSA DE MONTSANT

Ruta inclosa al calendari d’activitats del @montsantparc

🗓️ 25 i 26 de novembre
🕖 8:00
📌 Cabacés/Albarca
⏳8-9 hores cada dia
👥 Grup mínim 4 personesladei
💲85€ amb només pernocta, 105€ amb mitja pensió. Consulteu altres opcions.
🏡 Nit al Refugi Montsant d’Albarca

Contact Information

caminairons@gmail.com

Visited 204 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

Fira Herbes Vilanova de Sau

08519 Vilanova de Sau, Barcelona, Espanya

04/06/2023

31ª Fira Herbes Vilanova de Sau, Diumenge 4 de Juny de 2023 Inscripció per a firaires a la XXXI FIRA D’HERBES REMEIERES I PRODUCTES ARTESANS DE VILANOVA…

Fira del Bosc i la Pagesia

Plaça de la Vila, Vallgorguina, Espanya

26/11/2022 To 27/11/2022

Els dies 26 i 27 de novembre, Fira del Bosc i la Pagesia a Vallgorguina: Una fira per apropar-nos a la vida i l’entorn rural Fira del… Llegeix més…

Monitors i instructors d’excursionisme : proves d’accés

La Nou de Berguedà, Espanya

06/12/2022 To 10/01/2023

Convocades les proves d’accés per a monitors i instructors d’excursionisme L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoquen.… Llegeix més…