Estanys d’Almenara: Visita guiada el 22 de Maig

22 de maig de 2022

22 de maig de 2022

11:00 A 13:00

Espai Natural Els Estanys d’Almenara, Almenara, Espanya

https://accioecologista-agro.org/

Gratuït

963 917 864

Event Descripció

Vine, viu i descobrix esta primavera els Estanys d’Almenara!

Vist l’èxit de la primera edició, en la qual van participar més de 250 persones, esta primavera. Acció Ecologista Agró reprèn amb el suport de Caixa Popular la campanya de visites guiades gratuïtes. D’ullal a ullal, per a informar dels valors naturals dels Estanys d’Almenara i conscienciar i sensibilitzar de la importància i la fragilitat d’este espai mediambiental.

Com tots els diumenges d’abril, maig i juny, d’11.00 a 13.00 hores, el pròxim 22 de maig t’esperem en la visita. Per a assistir no cal inscripció prèvia, simplement cal estar a les 11.00 hores en la zona de pícnic dels Estanys, des d’on partirem per a gaudir d’esta activitat. Concretament, descobrirem l’Ullal de Cavanilles, l’Hort de les Tortugues i l’Ullal de Quartons, tres espais que es troben sota la custòdia del territori d’AE-Agró. De fet, es tracta de tres antics camps de tarongers que AE-Agró ha recuperat i restaurat mediambientalment.

Amb esta campanya de visites guiades AE-Agró, organització que actualment custodia més de 50 hectàrees de gran valor mediambiental en diferents llocs estratègics de la Marjal d’Almenara, espera aportar el seu granet d’arena amb Caixa Popular per a millorar la gestió de l’ús públic als Estanys.

Estanys d’Almenara

Organitzadors

ACCIÓ ECOLOGISTA-AGRÓ

Portal de Valldigna, 15 | València (46003)

lhorta@accioecologista-agro.org

963 917 864

https://accioecologista-agro.org/

About the Organizers

Acció Ecologista-Agró
 
 

Acció Ecologista-Agró som una associació ecologista d’utilitat pública que des del 1983 estem treballant per la defensa de la natura i el nostre territori.

Som una entitat plural i diversa, independent de partits polítics i poders econòmics. Funcionem de manera assamblearia, ens organitzem per àrees temàtiques per tractar continguts específics, i treballem als espais comarcals on hi ha activistes locals amb ganes de defendre la seua terra.

Al llarg de la nostra història hem estat i estem presents en altres moviments i col·lectius amb qui compartim objectius i treballem en xarxa. La nostra lluita ha destacat en fites com l’anell ciclista a la ciutat de València, la defensa del Quadro de Santiago a Benicàssim, la protecció de la marjal de Pego, la inclusió al conveni Ramsar de la Marjal d’Almenara, o l’ assoliment de l’accés a la justícia gratuïta per a entitats d’utilitat públics.

Actualment continuem el mateix camí, amb projectes de custòdia de territori, educació ambiental i presència en diferents consells de participació.Però sobretot en la reivindicació dia a dia i la vigilància sobre aquells aspectes que afecten al nostre medi ambient.

Farem el possible per continuar el camí mantenint la nostra lluita ecologista a la que sumem el respecte pel patrimoni cultural, la defensa de la igualtat de génere, la justícia alimentària, i la sostenibilitat; per això necessitem ser quants més, millor.

Pam a Pam, dia a dia en defensa de la nostra terra.

How to Register?

Per a assistir no cal inscripció prèvia

Associa’t

Contact Information

lhorta@accioecologista-agro.org

Visitat 301 vegades, 1 Visita avui

Afegeix una ressenya

La teva puntuació per a aquesta llista:

Esdeveniment relacionat

L’HORT D’ESTIU

18 de February de 2023

10:00 A 14:00

971 63 40 14

L’HORT D’ESTIU: Taller per a l’autosuficiència, el proper 18/02/23 a Sóller de 10:00 a 14:00 h. JARDÍ BOTÀNIC DE SÓLLER es va iniciar l’any 1985 i va… Llegeix més…

Sant Ferran, Espanya

23 de May de 2022 A 28 de May de 2022

+34 972 303 886 (de 9 a 14 h de dilluns a divendres)

EXPERIÈNCIES MEDITERRÀNIES A FORMENTERA: PRÒXIMA DATA PROGRAMADA: Del 23 al 28 de Maig  – Queden 3 places GIROGUIES – : PROPOSEU UNA DATA I EL PREPAREM! EXPERIÈNCIES…

Pla de Vaques, Raval Saupeu Pistes-vallde Boi, Espanya

25 de February de 2023

11:00 A 14:00

600025918 WhatsApp

Excursió amb Raquetes de neu i Telecadira: Ruta guiada de mig dia amb Roger Gras. Guia del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Si et… Llegeix més…