MITJA I QUART MARATÓ DE SITGES

15/01/2023

15/01/2023

9:00 A 12:30

Passeig Marítim, Sitges, Espanya

https://zonavipevents.com/carreras/mitja-sitges/

+34 93 301 66 61

Event Descripció

39ª MITJA I 11è QUART DE MARATÓ DE SITGES el15 de gener de 2023

Informació Mitja i Quart Marató de Sitges

Horari Mitja i Quart Marató de Sitges,15 gener 2023

 • QUART: Sortida a les 09.00h. Temps límit: 1 hora i 15 minuts des de l’hora d’inici de la cursa.
 • MITJA MARATÓ: Sortida a les 10.00h. Temps límit: 2 hores i 30 minuts des de l’hora d’inici de la cursa.

Lliurament de dorsals

 • Divendres, 13 de gener de 16:00h a 20:30h al INTERESPORT QUINZE del Centre Comercial Ànec blau de Castelldefels.
 • Dissabte, 14 de gener de 12:00h a 19:00h Hotel Calipolis a Sitges.
 • Diumenge, 15 de gener de 07:00h a 08:45h Hotel Calipolis per als corredors del Quart.
 • Diumenge, 15 de gener de 07:00h a 09.30h Hotel Calipolis per als corredors de la Mitja.

Per qualsevol canvi en la inscripció només es podrà fer el divendres 13 o dissabte 14 fins les 18:00h a la Fira del Corredor “INCIDÈNCIES”.

Avituallaments

També hi haurà zones d’avituallament amb aigua i beguda isotònica pels participants cada 5km. A l’avituallament del km 10 de la mitja hi haurà a més fruits secs i a la zona d’arribada hi haurà servei de fruita.

Obsequis

Així tots els participants que hagin formalitzat correctament la seva inscripció a la Mitja de Sitges rebran, en recollir el seu dorsal a la Fira del Corredor:

 • Samarreta tècnica.

Categories

 • General femenina (1a, 2a i 3a)
 • General masculina (1r, 2n i 3a)
 • Locals femenina (1a, 2a i 3a)
 • Locals masculina (1r, 2n i 3a)
 • Cadira de rodes femenina (1a)
 • Cadira de rodes masculina (1r)
 • Discapacitat visual femenina (1a)
 • Discapacitat visual masculina (1r)

MITJA I QUART MARATÓ DE SITGES:  També és una Cursa solidària

AMIS es crea com una Associació de pares i mares de fills amb discapacitats de Sitges, una entitat privada, sense ànim de lucre, registrada per la Generalitat de Catalunya. Amb el número: 14.097 que es constitueix amb l’objectiu d’aconseguir una vida digna i de qualitat de les persones amb discapacitat. A més mitjançant de la promoció d’activitats i de la sensibilització social en el seu entorn proper.

Així mateix a  l’associació treballen per una societat per a tots, on les persones amb discapacitat tinguin igualtat d’oportunitats, tracte i no discriminació.

“Perquè tots som diferents però tots som iguals”

Així la seva missió es millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat sensorial, física o intel·lectual, fent possible la seva inclusiu total a la societat, aconseguint el màxim grau d’autonomia possible, independència, autodeterminació i benestar.

Finalment els objectius són:

 • Promoure i desenvolupar accions per que les persones amb discapacitat gaudeixin d’una societat inclusiva.
 • Promoure i desenvolupar accions que contribueixin al benestar de les persones amb discapacitat i dels seus familiars.
 • Promoure i desenvolupar projectes i activitats per aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.
 • Atenció a les famílies: informació útil i interessant sobre la nostre associació, compartim els reptes i allò que ens motiva a tirar endavant.

Organizers

ZonaVip Events - GRAU HOLLENSTEIN ASOCIADOS, SL

C/ Electrònica nº 19, 8C 08915 Badalona

zonavipevents@zonavipevents.com

+34 93 301 66 61

https://www.zonavipevents.com

About the Organizers

Què és Zona Vip?

Som una empresa amb ampli bagatge i experiència en el desenvolupament de tres activitats bàsiques:

 • Organització d' esdeveniments esportius, convencions d' empresa, viatges corporatius, presentacions, etc. Cobrim tots els apartats: Selecció i captació de sponsors, disseny gràfic i aplicacions, promoció, logística i muntatge, espais publicitaris...
 • Màrqueting promocional. Estem especialitzats en la recerca, desenvolupament i importació directa d' articles de promoció i marxandatge.
 • Management. Representació d' artistes i esportistes en qualsevol de les seves facetes, promoció artística o producció.

La nostra història comença fa més de 35 anys amb la creació de l'empresa Team Sport Promoció l'any 1982. L'experiència i bagatge adquirit en els anys anteriors en empreses organitzadores d'esdeveniments socials i esportius genera la il·lusió i les ganes suficients de formar una empresa.

A partir de 1984 Team Sport Promoció canvia de nom i passa a ser Grau & Barrau Associats. La mateixa empresa amb la mateixa passió i ganes de treballar i seguir organitzant esdeveniments. Grans organitzacions i Ajuntaments com el de Barcelona comencen a treballar amb Grau & Barrau en la coordinació d'esdeveniments com el Rally Costa Brava, Triales Indoor per tot Espanya o la Jean Bouin a més de coordinar els Trofeus Ciutat de Barcelona en 25 esports diferents.

Contractes amb grans marques com Adidas España i campanyes i actes de premsa permeten a l'empresa erigir-se com una de les més importants del sector. Amb el pas dels anys, Grau & Barrau continua al capdavant i el 2007 realitza el seu segon i últim canvi de nom a Grau & Hollenstein Associats i crea la seva pròpia marca Zona Vip Events.

Actualment Grau & Hollenstein segueix treballant sota el nom de Zona Vip Events. 36 anys després, la passió i les ganes d'organitzar esdeveniments no han disminuït i curses amb 15.000 participants i organitzacions amb 400 persones permeten a Zona Vip seguir treballant d'allò que ens agrada.

Contact Information

zonavipevents@zonavipevents.com

Visited 296 times, 1 Visit today

Deixa un comentari

Related Event

IV Trail Vilamajor

Avinguda de Sant Elies, Sant Pere de Vilamajor, Espanya

11/02/2023 To 12/02/2023

8:30 To 13:30

INSCRIPCIONS OBERTES !!! Ja us podeu inscriure a la IV Trail Vilamajor ’23 a Sant Pere de Vilamajor – Vallès Oriental – Som-hi!! Arrenquem!! Som un grup…

TU TAMBÉ POTS SER ROCA NEGRA

Plaça Mercè Rodoreda i Gurgui, Sant Boi de Llobregat, Espanya

22/04/2023

8:00 To 13:30

Cursa de trail running a Sant Boi de Llobregat, amb un recorregut per 3 poblacions pertanyents a les Muntanyes del Baix.  Inscripcions Obertes a la X Cursa Roca… Llegeix més…

Plaça del Dr. Robert, Plaça del Doctor Robert, Sabadell, Espanya

28/01/2024

9:00 To 13:30

LA LLANERA TRAIL, el 28 de Gener del 2024, Sabadell es tornarà a convertir en la capital del Trail Running! La Llanera Trail és un cursa que es… Llegeix més…