New York

S’Agenda Esports

S’Agenda Esports és el canal gratuït per  la vostra propera activitat

s'agenda esports

Participar a una Ultra Trail, pujar-se a una mtb, tocar el cel fent cim o baixar al centre de la terra fent espeleologia.. Son algunes de les experiències que pots trobar a S’Agenda Esports

iniciar-se en l’escalada, el Trail Running, el Gravel, la Natació, la Vela o el Submarinisme… Totes les disciplines esportives al teu abast per convertir-te en un atleta o triatleta….

Trobar en un sol espai tot allò que gira al voltant del món de l’esport, assistir a competicions o trobades, participar en tornejos o lligues mai ha estat tant fàcil. Descobreix de la mà de S’Agenda Esports un país amb mil recons com mai abans l’havies vist, amb ulls d’atleta.

S’Agenda Esports és el millor canal gratuït per donar a conèixer i publicitar la vostra activitat

Si heu programat una activitat relacionada amb el món de l’esport ara la podeu donar a conèixer i publicitar fàcilment mitjançant SAgenda Esports

Només cal que us registreu per tal de poder publicar tantes activitats com vulgueu a S’Agenda. Després de registrar-vos trieu “afegir esdeveniment o event” i podeu començar a publicar ja. No oblideu de triar la categoria a on voleu que surti la vostra publicació i afegir tantes il·lustracions i/o vídeos com vulgueu.