Global Location

S’Agenda Societat

S'Agenda Societat
S'Agenda Societat

S’Agenda Societat és l’eina que et cal per ser part activa. Una societat no es pot considerar avançada sinó és capaç o sap articular-se

Participar d’una activitat relacionada amb el món social ara et serà possible gràcies a S’Agenda Societat. Assistir a un taller, una mostra, un congrés, una fira o qualsevol altra tipus activitat relacionada amb el món social o del voluntariat ara és al teu abast.

Donar assistència a la Gent Gran o als Infants. Integrar-se com voluntariat en una organització per donar recolzament a col·lectius en risc d’exclusió social. Recollir aliments o lluitar contra l’homofòbia o violència de gènere ara et serà més fàcil.

FES DE S’AGENDA, SA TEUA AGENDA PER ESDEVENIMENTS DE CAIRE SOCIAL AMB S’AGENDA SOCIETAT.

A partir d’ara, trobar totes les iniciatives de caire social, serà més fàcil gràcies a S’Agenda Societat.

Gràcies a l’apartat de Societat tindràs al teu abast, només a un click, tots els esdeveniments que es duen a terme a prop de ca teu o arreu del país.

S’Agenda és el millor canal gratuït per donar a conèixer i publicitar la vostra propera activitat social

VOLS QUE EL TEU ESDEVENIMENT FIGURI A S’AGENDA SOCIETAT?

Res més fàcil, si vols publicar el teu esdeveniment, només cal anar aquí, seguir tots els passos, i veuràs publicat el teu esdeveniment. Sense cost. Totes les publicacions publicades a la categoria de Societat a S’Agenda són sense cost. No només durant la promoció de llançament, sinó que ho seran de forma indefinida.

RECLAMAR UNA PROPIETAT

També es pot donar el cas, sobre tot durant el període de llançament, que vegis publicada una activitat o esdeveniment del qual sou l’organitzador i no l’heu publicat vosaltres.

Res més fàcil, només cal que clickeu a “Reclamar la Propietat” a dita publicació. A partir d’aquest punt, podreu assumir l’autoria per acte seguit, editar o modificar vosaltres mateixos el seu contingut. O simplement eliminar-la.