Global Location

S’Agenda Territori

sagenda territori

S’Agenda Territori t’ajuda a conèixer el territori com mai ho havies fet i coneixe’l és estimar-lo.

Participar d’excursions de Senderisme, de tallers per conèixer i preservar la fauna i flora del territori són activitats que amb S’Agenda Territori et faran trepitjar i respirar com mai ho havies fet abans.

S’Agenda Territori

Descobrir nous indrets, observar el pas d’aus migratòries mitjançant l’ornitologia o protegir espècies endèmiques. Si ets un apassionat de l’espai i el món que t’envolta i no et conformes en ser pur testimoni sinó que el vols viure activament, ara et serà més fàcil.

FES DE S’AGENDA, SA TEUA AGENDA D’ESDEVENIMENTS PER CONÈIXER I GAUDIR DEL TERRITORI.

A partir d’ara, trobar totes les iniciatives per gaudir i conèixer  indrets arreu del país, així com els seu medi ambient et serà més fàcil gràcies a S’Agenda Territori.

Gràcies a l’apartat de Territori, tindràs al teu abast, només a un click, tots els esdeveniments que es duen a terme a prop de ca teu o arreu del país.

Tant si vols participar d’una activitat, d’excursionisme, senderisme o trekking. Senzillament descobrir un indret. Ampliar els teus coneixements sobre el medi ambient, la fauna o la flora. Assistir a tallers, debats, conferències, exposicions o fires relacionades amb el territori i el seu medi ambient. S’Agenda Territori t’ho posa molt fàcil, ho tens al teu abast només amb un click.

VOLS QUE EL TEU ESDEVENIMENT FIGURI A S’AGENDA TERRITORI?

Tant si sou un particular, una entitat o organització, heu organitzat un esdeveniment i voleu donar-lo a conèixer… Res més fàcil, només cal anar aquí, seguir les indicacions, i veuràs publicat el teu esdeveniment. sense cost. Totes les publicacions publicades a la categoria de Territori a S’Agenda són sense cost.

RECLAMAR UNA PROPIETAT

També es pot donar el cas, sobre tot durant el període de llançament, que vegis publicada una activitat o esdeveniment del qual sou l’organitzador i no l’heu publicat vosaltres.

Res més fàcil, només cal que clickeu a “Reclamar la Propietat” a dita publicació. A partir d’aquest punt, podreu assumir l’autoria per acte seguit, editar o modificar vosaltres mateixos el seu contingut. O simplement eliminar-la.